Катя Роуз върти тайна афера със звезда от „Фермата“ (Кого заби свекървата на Тамара Георгиева)

Гласувайте за статията

Катя Роуз кръшка с мачо от „Фермата”, свекървата на скандалната мис България Тамара Герогиева любовница на Асен Митев

Катя Роуз, за която се говори, че визията й е в пъти по-красива от тази на кандидат снахата й Тамара Георгиева е забила младо гадже.

Говори се, че бизнесдамата, която е известната със сексапилното си тяло като на млада мадама върти тайна афера с мускулягата от „Фермата” Асен Митев. Били я виждали да интимничи с него, разкриват нейни близки хора. За забежката й нейния съпруг небезизвестния баровец и бизнесмен Ричи Роуз си нямал хал хабер.

cof

Звездата от селския риалити формат в момента развива фитнес дейност  и се изявява като инструктор. Съвсем не е случайно, че него именно Катя Роуз си е избрала за да я тренира. За аферата й знаели много хора. А, че между нея и атлетичния младеж прехвърчат искри можело да се забележи с просто око, предават от hotarena.net.

В неведение бил само съпруга на натоканата мадама. Тя ходела уж да тренира, а вместо да заляга и да се поти над уредите в залата се потяла в креватни изпълнения с хубавеца. Близки до известното семейство говорят, че Ричи изобщо не подозирал какви ги върши благоверната му половинка под самия му нос.

Асенчо, както му викаха в селскостопанското предаване на Иван и Андрей бил поне с 20 години по-млад от своята любовница. За сведение мачото е само с 5 години по-възрастен от гаджето на Тамара Георгиева Стивън , който е син на известната Катя Роуз.Която се сдоби през 2017  с титлата Секссимвол при раздаването на наградите от конкурса Бизнесдама на годината и то заслужено.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар