Катрин Зита-Джоунс и Анджелина Джоли крият психични разстройства (Кои са другите звезди?)

Гласувайте за статията

Катрин Зита-Джоунс и Анджелина Джоли крият психични разстройства

Катрин Зита-Джоунс и Анджелина Джоли са сред звездите в Холивуд, които имат психични проблеми. Напоследък стана модерно известните да говорят за проблемите си. И докато Анджелина е една от звездите, които нямат проблем да говорят за проблемите си, други звезди не особено охотно говорят за своите изпитания.

Сред последните е Катрин Зита-Джоунс, която споделя, че й е било доста трудно да говори за случилото се. Актрисата преживява нервен срив, депресия и развива биполярно разстройство, след като съпругът й Майкъл Дъглас се разболява. Тя стига до маниакално — депресивна психоза, заради което постъпва на терапия в клиника.

Феновете на Бритни Спиърс добре помнят, че певицата също има психични проблеми. Тя периодично прекарва по няколко седмици в санаториум заради депресия и нервно разстройство. Бритни има и биполярно разстройство, заради което баща й бе назначен за неин попечител.

С хранително разстройство е диагностицирана и Анджелина Джоли. Актрисата припада няколко пъти от глад, а след стрес изпадна и в депресия. В момента Анджи се лекува и изглежда добре, но все пак кризата остава. Тя сподели, че има този проблем, след като изпадна в депресия заради принудителната мастектомия и хистеректомия, на които се подложи. Звездата се реши на тази ужасяваща стъпка, след като се разбра, че има риск да заболее от рак. И за да избегне този кошмар се реши на подобна крайна стъпка.

При Джим Кери пък било установено наличие на синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност. Тях актьорът компенсирал с участие в различни проекти.

Анджелина Джоли страда от психично разстройство сн. Уикипедия

Анджелина Джоли страда от психично разстройство сн. Уикипедия

Деми Ловато, която направи опит за самоубийство, преди време сподели, че има биполярно разстройство. Актрисата призна, че има проблеми с психиката и прекомерния стрес я тласка в различни състояния. Сред тях са депресия, хиперактивност, а на моменти злоупотреба и с храна, както и с други вещества, включително и с наркотици и алкохол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар