Катрин Вачева сложи в джоб Златка с „акъл“ (Моделката най-тъпа от всички Брадъри)

Гласувайте за статията

Катрин Вачева се уплаши от състезание по интелигентност

Катрин Вачева вдигнала скандал, че не са й предоставени отговорите предварително

Катрин Вачева сложи в джоб Златка Димитрова и Светлана Василева с акъл. И по-скоро с липсата му. По всичко личи, че силиконката е на път да се окаже най-глупавата участничка в Биг Брадър, тъй като се уплаши да се включи в състезание по интелигентност. Тъй като организаторите му не й предоставили отговорите на въпросите предварително.

Нещо повече – 35-годишната моделка вдигна чутовен скандал и се отказа от играта „Предизвикай звездата“, след като организаторите съобщили, че няма да й предоставят лист с въпросите и съответните отговори преди интелектуалната надпревара.

Катрин Вачева„Как така няма да ми дадете отговорите, та това е непрофесионално, не се прати така. Не знаете с кого си имате работа“, фучала Вачева. Поведението на Вачева предизвикало палитра от емоция сред останалите участници. Част от тях я подкрепяли, други изтъкнали, че се губи смисълът на викторината ако отговорите са ясни, пък и няма да е интересно за участниците и за публиката.

За разлика от Катрин фолк певицата Сашка Васева шашнала всички присъстващи и дала най-много верни отговори и съответно се наредила на първо място, пише „Телеграф“.

Освен Сашка в състезанието участваха Дани Петканов, Алфредо и Начо Паксал, както и Даниел Златков, и победителят от конкурса „Мистър София“ Ричард Величков. Участие в последния момент са отказали Джулиана Гани, Мариана Маринова, Ася Капчикова и Благой Георгиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар