Катрин Вачева не издържа, нахвърли се върху Моника Валериева (Видео)

Катрин Вачева не издържа, нахвърли се върху Моника Валериева (Видео)
5 (100%) 1 vote

Катрин Вачева очевидно е разбрала какви ги говори моделката зад гърба й

Катрин Вачева се нахвърли върху Моника Валериева заради обидите й, че е травестит

Катрин Вачева не издържа на напрежението във ВИП Брадър и се нахвърли върху Моника Валериева. Очаквано, напрежението между двете моделки, които по принцип не се понасят, ескалира и помежду им прехвърчаха искри. Допълнително нагнетени от факта, че двечките са принудени да делят общ покрив в Къщата на ВИП Брадър. И макар част от зрителите да смятаха, че брюнетките ще се опитат да се сдържат пред камерите, за да не се излагат, очевидно това няма как да се случи.

Катрин Вачева нападна Моника Валериева

Катрин Вачева нападна Моника Валериева

Катрин и Моника влязоха в конфликт още с появата на Вачева в риалитито. Валериева не пропусна да се заяде с нея като зад гърба й си позволи да коментира визията й. Наричайки я прав текст „травестит“.

Очевидно думите й са стигнали до ушите на Вачева и тя ще поиска сметка от любовницата на Валери Божинов. И то в типичния й доста агресивен стил.

„Ти си луда, ма“, напада Вачева. Като това е едва началото на разразилия се скандал между двете, издават хора от екипа на шоуто. В последствие Катрин заявява на Валериева, че е най-голямата интригантка в Къщата.

В резултат на избухналия скандал, Моника заяви, че иска да напусне ВИП Брадър незабавно. Изглежда моделката се бои от лютия нрав на колежката си. И не желае да стои под един покрив с нея. „Нищо чудно и Катрин да знае някои от срамните й тайни, двете са в един и същ бранш“, хилят се онлайн потребителите.

Любопитното е, че и самата Вачева е издържа и в един момент почва да реве пред камерите. А дали това е театър или наистина се е засегнала от думите на Моника за визията си, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Катрин Вачева не издържа, нахвърли се върху Моника Валериева (Видео)”

 1. Zlatina Savova

  окт. 04. 2015

  Reply to this comment
 2. Zlatina Savova

  окт. 04. 2015

  Бизнеса на лицемерната интригантка Катрин Вачева е проституцията и от този клип всичко за нея вече е ясно.

  Reply to this comment

Добавете коментар