Катрин Вачева ексклузивно: Омъжвам се! (Ето какво каза за аферата с Джино)

Катрин Вачева ексклузивно: Омъжвам се! (Ето какво каза за аферата с Джино)
5 (100%) 1 vote

Катрин Вачева обяви изненадващо, че в най-скоро време ще мине под венчило

Катрин Вачева призна, че наистина се познава с Джино от преди ВИП Брадър

Катрин Вачева шашна всички с признанието, че се омъжва. Скандалната моделка обяви в студиото на На кафе, че си има сериозен приятел и дори смята да се омъжи за него. Нещо повече, малко преди влизането й във ВИП Брадър въпросният господин й предложил брак по всички правила – с падане на колене и годежен пръстен, за да й засвидетелства категоричните си намерения.

Катрин Вачева щяла да се омъжва

Катрин Вачева щяла да се омъжва

Вачева обаче нарочно не носела бижуто, за да не предизвиква излишно любопитство към връзката си, тъй като държала да пази личния си живот в тайна. Поне това беше обяснението й за пред камерите на предаването на Гала. Друг е въпросът, че голяма част от зрителите се усъмниха, че моделката просто се прави на интересна и няма нито гадже, нито пръстен.

„Кой изобщо я знае нея, че да се вълнува от личния й живот. Ще й се!“, хилят се онлайн потребителите.

Повечето от които са на мнение, че Катрин е нямала никакво място в Къщата на звездите, тъй като е известна само и единствено с един скандал с не много доказан побой от футболиста Орлин Орлинов.

Моделката нямаше как да не коментира и слуховете, че с Джино се познават от преди участието си в шоуто.

И дори са имали вземане-даване. С половин уста Вачева потвърди, че двамата действително са имали контакт от преди риалитито, но се опита да замаже положението, че той е бил само във Фейсбук.

„Не се познавахме, станахме приятели там и сме си писали, само това“, оправда се Вачева. Която опита да оправдае и излагацията с липсата си на знания за столиците в Европа с огромното си притеснение. „Знам ги всички, ама се смутих и в главата ми стана хаос“, заяви моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар