Като близначки! Симона Загорова стана копие на младата Глория (Фото)

Гласувайте за статията

Симона Загорова като близначка с Глория

Симона Загорова и Глория са като близначки. Двете певици може да са майка и дъщеря, но преди дни тийн звездата накара всички да се върнат 20 години назад и да си припомнят как изглеждаше звездната й майка.

„Дежа вю“, „Боже, сякаш се върнах с машина на времето в 90-те“, коментират фенове на певицата. Много от тях са на мнение, че двете толкова си приличат, че са като сестри. В един момент дори решили, че пред тях не е Симона, а Глория.

Единствената разлика между двете е цветът на очите. Сините очи Симона е наследила от баща си – композитора Илия Загоров, но от майка си е взела и гласа и упоритостта да успява. Освен това изпълнителката несъмнено се забавлява в опитите си да подражава на Глория визуално. Още повече, че да ги вземат за близначки е комплимент и за двете.

С буйна къдрава коса, къса пола и огромна усмивка, Симона напомня страшно много на Глория преди пластичните корекции и промените във външния й вид. Младата певица не крие, че майка й е пример как да се държи една звезда и следва нейните съвети дори по отношение на музикалната си кариера.

Глория от своя страна не крие гордостта си, че Симона е толкова млада, а вече толкова успешна. Певицата се гордее с нейните постижения. И в „Гласът на България“, както и в соловата й кариера.

Симона Загорова копие на Глория сн.  blife.bg

Симона Загорова копие на Глория сн. blife.bg

Но младата изпълнителка има още доста път да извърви, докато се превърне в българската Бионсе. Въпреки безспорния талант, който демонстрира, Симона все още не се е утвърдила като певица. А фактът, че продължава да подражава на Глория, макар и комплимент за майка й, напомня на всички, че тийн звездата все още търси себе си. И не е съвсем готова да излезе напълно от нейната сянка…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар