Като близначки! Корайма Торес стана клонинг на Галена

Като близначки! Корайма Торес стана клонинг на Галена
3 (60%) 2 votes

Корайма Торес копие на младата Галена

Фолк певицата Галена се оказа модно вдъхновение за звездите дори отвъд океана. А една от най-новите й почитателки е Касандра — Корайма Торес.

Актрисата изиграла ролята на бедната циганка от едноименния сериал, явно е черпила вдъхновение от младежката визия на Галена. Най-новите й снимки толкова приличат на пайнерката в зората на кариерата й, че трудно бихте ги различили.

Въпреки че е на 43 години, актрисата достойно може да конкурира родната звезда. И без грим и фотошоп, двете спокойно могат да минат за близначки.

Всъщност, мнозина от българските й фенове, зърнали някои от последните й снимки, се чудят дали Корайма не е фенка на Галена и защо си качва нейни постове. Едва при по-внимателно вглеждане става ясно, че това не е българската певица. А латиноамериканската й колежка, която достойно й съперничи.

„Приликата е невероятна. Могат да минат направо за сестри. Галена може и да е по-млада от Касандра, но определено страшно си приличат“, коментират из форуми в мрежата.

Интересна подробност е, че двете не само визуално си приличат, но споделят и една съдба. В Латинска Америка Корайма Торес е любимка на феновете, а преди години дори се изявяваше на музикалната сцена. Днес е модна икона, вдъхновява всички със спортната си форма и продължава да играе активно.

Галена от своя страна, жъне успехи като модна икона и моден дизайнер, макар временно да слезе от сцената. И подобно на колежката си е щастливо обвързана вече повече от 10 години с Галин и дори се кани да му подари втори наследник.

Корайма Торес копие на Галена

Корайма Торес копие на Галена

Единствената разлика между двете е, че Корайма Торес е изявена актриса. Но пък мнозина подмятат, че родната фолк звезда не е решила и затова още не е влязла в някой сериал. Току-виж стане конкуренция на звездите от НАТФИЗ. Особено след като изнася цели шоупрограми на клубните си участи

235

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Като близначки! Корайма Торес стана клонинг на Галена”

  1. djidjibidji

    Дек. 16. 2016

    и двете са актриси с едната разлика че галена е порноактриса- видяхме и уменията във ваната

    Reply to this comment

Добавете коментар