Връща ли се Кати?

Гласувайте за статията

Певицата отново напомни за себе си, връща се към музиката

От пъстрите тоалети, през ярко оцветените разноцветни кичури, до стилния имидж на зряла жена фолк певицата Кати претърпя доста трансформации. Волната пеперуда на попфолка наскоро сподели, че мисли за завръщане и не пропуска да напомни на феновете за себе си.

Кати се завръща?

Кати се завръща?

Атрактивната блондинка дори публикува снимка на страницата си в социалната мрежа, на която ясно се вижда колко е различна. Самата Кати споделя, че с удоволствие би се върнала към музиката, но засега няма продуценти. Все пак певицата не пропуска да напомни за себе си, било с гастроли из медиите, било със снимки в страницата си в социалната мрежа.

Засега обаче феновете й ще трябва да почакат, защото волната пеперуда се е насочила към нов богат съпруг, а не към музикалната сцена. Самата Кали призна, че в момента за нея е по-важно да уреди личния си живот, вместо да се връща към музикалната кариера. Тя дори даде няколко съвета на Венета Райкова как да се уреди с богат мъж. В последно време певицата се прочу най-вече с личния си живот и бурната раздяла със съпруга си. Говореше се, че фолк звездата дори е получила заплахи за живота си, след решението си да се разведе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар