Катето Евро прегърна новата си снаха (Влюбените на градинското парти парти за РД на актрисата – Снимки)

Актрисата вдигна градинско парти по случай рождения си ден, на което се помири с новата си снаха

Въпреки слуховете, че Катето Евро прекара рождения си ден с любимата си внучка и майка й Таня, сега стана ясно, че след няколко дена звездата от „Оркестър без име” все пак е спретнала градинско парти за празника си.

Впечатление направи, че на купона ги няма бившата снаха Таня и малкото Кате. Явно и двете са си били в София, тъй като малката тръгна на училище навръх рождения ден на баба си, който бе на 1 септември.

Снимки: ПИК

Актрисата, която чукна тогава 65 г не бе много съгласна с раздялата на сина си  с майката на внучката си, която бе издигнала на пиедестал и дори след краха на връзката им Таня продължаваше да обитава дома на екссвекървата си в Кокаляне.

Запознати коментират, че въпреки сърдечната прегръдка на Катето Евро с Ивелина Чоева, която е видна от клиповете в социалната мрежа не е сигурно дали актисата напълно се е помирила с новата половинка на Сашо Кадиев.

Снимки: ПИК

Говори се, че най-вероятно наследника й я е изненадал, поставяйки я пред свършен факт, зявявайки, че ще присъства на партито с Чоева.

Иначе веселбата както се досещате е била на макс. Орлин Горанов пял специално за своята близка приятелка. На  купона били поканени и Славена Вътова, Камен Воденичаров, директорът на БНТ Емил Кошлуков, че и Азис. Както и още много други знаменитости, предават от ПИК.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.