Катето Евро празнува РД с бившата на Сашо Кадиев (Актрисата отказа да покани сина си и новата му на празника си)

Актрисата  чукна 65 в компанията на внучката си и бившата си снаха, недвусмислено показа, че не харесва новата

Катето Евро преди часове празнува своя 65-и рожден ден. Звездата от „Оркестър без име” пак показа, че новата половинка на сина й не й е по-сърце.

Въпреки, че с единствения си наследник Александър Кадиев актрисата има силна връзка, явно обвинява Ивелина Чоева, че е съсипала семейството му и заради нея се е разделил с любимата й снаха и майка на внучката Катерина.

Може би отношението й към жената на Сашо, в която той е влюбен до уши ще се промени когато и тя я дари с внук или внучка. Факт, който е неоспорим според последните  слухове е, че бременността на Ивелина вече започва да й личи.

За сега, обаче на сърцето й лежи първородната й наследничка, която е кръстена на нея. Затова актрисата зачеркна сина си и гаджето му и прекара празника с Таня и малката Катя.

Актрисата празнува рожден ден с внучката и бившата си снаха, отсвири сина си и новата му
Снимка: Инстаграм

Катето Евро се похвали, че  момиченцето вече е ученичка и на 1 септември е започнала училище. Гордата баба написа в социалната мрежа, че нейния най-голям подарък за всичкуте й рождени дни е нейната внучка и си пожела да е жива и здрава и да я изпрати и в 12 клас.

Малката Кадиева започва образованието си в частно училище,което се намира в Младост и се казва „Българско школо”, за което се знае, че таксите му са сред най-скъпите в България предават, от hotnews.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.