Катето Евро показа порасналата Катерина (Разтопиха нета с морски снимки)

Катето Евро показа порасналата Катерина

Катето Евро показа порасналата си внучка. Актрисата пусна куп снимки от семейната ваканция, по време на която се забавлява с внучето си.

Малката Катя все повече заприличва на баща си Александър Кадиев, а мнозина са очаровани от нея. „Къдрокосо ангелче. Копие е на баща си. Откраднала е не само очите му, но и май и таланта“, коментират в мрежата.

Щастливото семейство си подари няколко дни почивка в Созопол, като баба и внучка почти не се разделяха. Двете си направиха прекрасни снимки на брега на морето, заедно с един от домашните си любимци.

Катето Евро в последно време се е отдала повече на семейството, отколкото на кариерата, но изобщо не съжалява за този факт. Във всеки свободен момент щастливата баба снима внучката си, която обожава.

Семейството живее в село извън София, където се радват на прекрасна природа, екологично чиста реколта и приятелски настроени съседи. Самият Александър Кадиев преди време сподели, че преместването му в семейната къща в селото, е било най-доброто решение, което е взимал някога.

„Отидохме там, за да не бъде майка сама, а ние самите вече не можем да се откъснем. Прекрасно е“, споделя с възторг актьорът и тв водещ. Както се вижда обаче, семейството не пропуска възможност да се наслади и на други красиви места. Особено в любимия Созопол на Катето Евро. „Уникална снимка! Катя и Катя“, шегуват се приятели на Катето Евро. Други с умиление коментират, колко много внучката й прилича на баща си Александър Кадиев.

Катето Евро показа порасналата си внучка
Катето Евро показа порасналата си внучка

Що се отнася до Катето Евро, тя е на върха на щастието! Актрисата открай време мечтае за внучка и откакто се е родила, почти не се отделя от нея. Тя признава, че се надява скоро да дундурка още едно бебе. А до тогава си прави прекрасни морски снимки с малката Катя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.