Катето Евро показа малката Катя: Ето колко е пораснала

Катето Евро показа порасналата Катя, ето колко е голяма внучката й

Катето Евро показа порасналото Кате. Първородната внучка на голямата актриса вече е на повече от годинка и щастливата баба гордо позира с нея. Двете често се гледат сами в село Кокаляне, докато родителите на сладуранката са на работа или по задачи, но пък за сметка на това щастливата актриса няма нищо против.

Звездата от Нова телевизия и ТВ7, в последните месеци разделя времето си между театъра и грижите за първородната си внучка. Самият Сашо Кадиев обаче намекна, че малката Катя няма да остане единственото му дете. Щастливият родител даде да се разбере, че малката Катя ще има братче или сестриче възможно най-скоро.

Междувременно баба и внучка разтопиха мрежата с общо селфи, а актрисата получи комплименти, че внучката й поразително прилича на нея.

„Направо ти е одрала кожата“, „Сладуранка, копие на баба си е“, „Истинска хубавица“, „Взела ти е чара, дано и таланта ти също да е откраднала“, пожелаваха приятели на актрисата в социалните мрежи.

Самата Катя Евро не крие, че винаги си е мечтала за внучка и шанса да има ново внуче в семейството я изпълва с ентусиазъм. Докато беше във ВИП Брадър преди повече от година, актрисата не спираше да пита за бременната си снаха, както и за здравето на неродената си още внучка. Когато малката Катерина се роди през март миналата година, тя бе толкова щастлива, че изпревари дори Сашо Кадиев в съобщаването на новината. Актьорът пък с усмивка приема факта, че майка му вече не се суети така ентусиазирано около него и половинката му, посвещавайки се изцяло на малката си внучка.

Катето Евро показа внучката си
Катето Евро показа внучката си

Що се отнася до актрисата, Катето Евро откровено си признава, че за нея да бъде баба е още по-прекрасно, дори, отколкото да бъде майка. Актрисата споделила с приятелки, че не би заменила тези моменти с нищо друго.

1 коментар
  1. 132 казва

    Дано не стане като баба си разпоретина

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.