Катето Евро показа вилата в Кокаляне (Вижте уютния й дом – Снимки)

Катето Евро се похвали с подредения си дом

Катето Евро, която участва няколко пъти в „Черешката на тортата” за разлика от някои други участници посрещна гостите в собствения си дом.

Тя показа емблематичната си къща в Кокаляне, която с починалия си съпруг са строили в продължение на 15 години. И наистина резултатът е впечатляващ. Като добра домакиня актрисата е подредила всичко е дома си по собствен  вкус.

Къщата н Катето Евро в Кокаляне
Снимка: vbox7.com

Кухнята на звездата от „Оркестър без име” е удобна и в нея тя се развихря и върти черпака като истински професионалист. Своите гости посрещана с перфектно подредена маса и всевъзможни вкусотии.

По стените в стаите се виждат закачени много икони, снимки и предмети, които имат сантиментална стойност за домакинята. В палата на актрисата заедно със сина й, неговата жена и дете живеят и нейните домашни любимци , които са неделима част от семейството.

Снимка: vbox7.com

Катерина Евро заложи на типичното българско меню и приготви ястия съобразени със сезона. Кулинарното шоу е снимано малко преди Коледа и тя нагости участниците с типичните за този християнски празник манджи – постни лозови сърмички, пълнени чушки с боб, капама и точена баница по рецептата на майка й.

Снимка: vbox7.com

За по-голям уют и комфорт тя запали камината в гостната и стопли поканените не само с нейната топлина, но и с прекрасната обстановка и настроение от многото изненади, с които ги шашна.

Вижте още много снимки в галерията!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.