Катето Евро отсвири новата на Сашо Кадиев (Вижте как зашлеви Ивелина Чоева – Снимки)

Актрисата потвърди, че само Таня й лежи на сърцето и няма да приеме нова снаха

Катето Евро изказа безусловната си подкрепа към бившата приятелка на сина си Таня. Която й роди любимата й внучка, кръстена на нея.

Красивата танцьорка, която се радва на подкрепа от страна на актрисата не можа да й стане законна снаха. Но има  цялата нейна обич и уважение.

Колкото й да се мъчи Александър Кадиев, майка му да хареса моделката Ивелина Чоева явно няма да му се получи, защото тя даде да се разбере, че на сърцето й лежи единствено бившата му половинка.

Катерина Евро в чест на детския празник 1 юни сподели в социалните мрежи снимки на сина си и Таня от бебешкия им период. Тя често е признавала, че и двамата й са като собствени деца и дори и след като се разделиха приютява бившата на Сашо в дома си.

Синът на актрисата копие на баща си
Снахата Таня с млаката Катя
Снимки: Инстаграм

А преди няколко дена палавникът Кадиев втрещи зрителите на „Преди обед”  с признание, че има две жени и една дъщеря и показа публично любовницата си, като според него майка му нямала нищо против  новата му половинка. Само, че вече е ясно коя ще й остане любимка за цял живот и това не е Ивелина Чоева, предават от marica.bg.

А феновете коментират така снимките: „Сашко е копие на баща си, здрав да е. Късметлийка сте с тази красива снаха, която ви е дарила с прелестната Кати???”, „Колко красива е майката на Кати❤️❤️❤️.”

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.