Катето Евро зашлеви новата на Сашо Кадиев (Вижте как я унижи)

Катето Евро ясно показва, че не приема новата на сина си

Катето Евро категорично показа на чия страна е в спора на двете жени за Александър Кадиев. Именитата актриса се снимка с танцьорката Таня, която е майка на единствената й внучка на морето, където майката на малкото Кате дава каравани под наем.

сашо кадиев нова катето евро
Снимки: Инстаграм

От месеци слуховете твърдят, че звездата от „Оркестър без име“ не е доволна от присъствието на новата си снаха Ивелина Чоева. Брюнетката, която е манекенка, от близо година е неотлъчно до водещия, а наскоро се снима и в клип с него и братя Аргирови. Снимка на Евро с новата жена до водещия на „Преди обед“ Ивелина обаче липсва, макар че Кадиев за първи път официално се показа с моделката в личния и профил в инстаграм.

След като зрителите го съсипаха от критики, че е събрал двете си жени и приветстваха смелостта на Таня да се гушне с Ивелина, Сашо ограничи активността си в социалните мрежи. До преди два дни, когато пусна снимка с новата с любима, заради която се раздели с Таня. Двамата също са на морето в почивния за телевизионера август, пише hotnews.bg.

Снимка: Инстаграм
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.