Катерина Горанова би шута на Асен Блатечки (Актьорът дал 5 бона за ваканция на Диляна – Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Катерина Горанова изгони Асен Блатечки, актьорът броил 5 бона за ваканция на Диляна и Борил

Катерина Горанова би шута на Асен Блатечки. Неверният й съпруг бе спипан от режисьорката в крачка. Хванала го да точи семейната каса заради любовницата си Диляна Попова.

На официалната съпруга на секс символа на българското кино й подшушнали, че моделката, която има син от Блатечки ходила на луксозна почивка на Малдивите. Която била платена лично от таткото на Борил.

Катерина не повярвала на слуховете защото съпругът  й отричал да е давал 5 бона на моделката. Но режисьорката като хитра лисица проверила извлечения от  сметки и открила, че точно толкова пари липсват от едната банкова карта на Асен.

Катя побесняла и го притиснала до стената  с думите: „Щерката ти не може да отиде на частни уроци, за да пестим, а ти харчиш безумни суми за любовницата си”. Ядосаната съпруга без да му мисли много го изхвърлила от семейното жилище, разкриват запознати със скандала.

Наистина Диляна помолила Блатечки да я финансира за екзотичната екскурзия, разкриват близки до красавицата. Тя все се оплаквала, че таткото на Борил не плаща достатъчна издръжка на хлапето. Затова намекнала, че поне два пъти в годината баща му трябва да поеме разходите им за почивка.

Най-изненадващо Асен се съгласил. Диляна смятала да ходи сама, но след като бившия й се склонил да поеме разходите, ако с нея е детето затова решила да заведе и 3 годишния малчуган, предават от slava.bg.

Като вече се чу моделката и Борил бяха на остров Маафуши, който не е толкова скъп. За хотела Диляна платила 3 хиляди лева плюс още 2 бона за самолетни билети. Естествено джобните си поела сама, разкриват нейни дружки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар