Карол Мидълтън копие на Кейт (Вижте как имитира стила на дъщеря си – Снимки)

Гласувайте за статията

Майката на Кейт се превърна в нейно копие, на 65 Карол изглежда доста по-млада

Карол Мидълтън, майката на Кейт копира стила на известната си дъщеря. Това установиха почитателите на кралското семейство. Които се натъкнаха на снимки, публикувани в социалната мрежа.

Преди да се омъжи за Уилям Кейт Мидълтън се носеше с далеч по-фриволни дрехи. Но днес като бъдеща кралица , тя коренно е променила стила си на обличане. Цял свят е възхитен от имиджа й на класна дама, която е пример за подражание на доста краски особи по света.

Майката на Кейт успешно имитира стила й
Снимки Инстаграм

Майка й Карол, която е успешна бизнесдама и управлява собствена парти агенция също се е повлияла от перфектния стил на по-голямата си дъщеря. От кадрите в Инстаграм, на които попаднахме можем да установим, че макар да е на 65 и баба на четири внуци мадам Мидълтън има стройна и запазена за годините с фигура и спокойно може да носи дрехи като на Кейт, които й стоят изключително добре.

Няма как да не отбележим и факта, че херцогинята е наследила от родителката си красотата и нейната вродена елегантност. С която се отличава и госпожа Карол Мидълтън.

Скоро тя сподели, че херцозите на Кеймбридж ще празнуват Коледа в спокоен семеен кръг. Майката на Кейт Мидълтън посъветва тези, които са разделени от близките поради пандемията, да се възползват от съвременните технологии, както възнамерява да направи семейството й. „Планирайте виртуална Коледа, можете да правите сладки за Дядо Коледа чрез видео комуникация помежду си.“, съветва Карол.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар