Каролайн от „Времето лети“ в тежка драма с бащата на децата си (Вилма Елес проговори за раздялата им)

Гласувайте за статията

Каролайн от „Времето лети“ премина през ада заради децата си

Актрисата Вилма Елес, по-позната като Каролайн от „Времето лети“ наскоро отново влезе във вестникарските колонки. Причината за подновения интерес към нея, обаче не е нова роля. Нито нов проект. Звездата се оказа част от сериозна драма, която неочаквано назря.

В последните години Вилма имаше щастлив брак с Керем Гьогюш, с когото има две деца. Двамата се ожениха през 2014-а година. Идилията обаче не продължи дълго и след шест години съвместен живот, двойката реши да прекрати връзката си. Разводът обаче беше безкрайно болезнен и за двете страни. А резултатите от него – просто потресаващи.

Турската звезда, която е с немски корени подписа споразумение със съпруга си, че той ще плаща по 770 евро издръжка на всяко едно от децата си. Двойката се сдоби с близнаци през 2015-а година, но още преди развода им, актрисата била принудена да посреща всички разходи сама.

В крайна сметка тя се принуди да заведе дело срещу бащата на децата си. Екранната Каролин се оказа не по-малко упорита от героинята си в сериала.

Адвокатите на актрисата доказаха недвусмислено, че мъжът й има достатъчно доходи, за да издържа детата си. „Керем Гьогюш има множество имоти, които отдава под наем. И разполага с достатъчно приходи, за да се погрижи за децата си“, казват те пред съда.

Каролайн от "Времето лети" в съдебен спор за децата си сн. Инстаграм

Каролайн от „Времето лети“ в съдебен спор за децата си сн. Инстаграм

Властите вече разпоредиха издръжката да се плаща в пълен размер и на двете деца. А Вилма е просто щастлива. Тя за малко не сподели съдбата на колежката си Мерием Узерли, но се размина без сериозни щети. И за разлика от русата фурия, на нея не й се наложи да бяга в чужбина, за да запази децата си. Но положи доста усилия, за да убеди съда, че баща им също трябва да поема отговорност за тях, а не само да позира за снимки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар