Кармен Електра заприлича на лелка

Гласувайте за статията

Звездата от „Спасители на плажа“ неузнаваема

Бившата съпруга на Денис Родман и спасителка на плажа Кармен Електра е неузнаваема. Мокрят блян на хиляди мъже по света бе засечен преди дни от папараци, докато разпускаше край обществен басейн. Но за ужас на фотографите вместо русокосата красавица, която разпалваше фантазиите в „Спасители на плажа“, пред очите им се появи застаряваща лелка.

Кармен Електра заприлича на лелка

Кармен Електра заприлича на лелка

Бившата моделка и актриса направо е неузнаваема, въпреки че уж се поддържа с пластични операции. В последно време обаче манекенката изглежда не е посещавала пластичния хирург, тъй като лицето й е направо страшно. Отпуснати бузи, двойна брадичка, подпухнали очи – това същият модел, който красеше кориците на мъжките списания ли е? Изглежда бурният нощен живот и годинките са се отразили сериозно на известната актриса. И тя е загубила очарованието, което имаше.

Това ли е бившата спасителка на плажа?

Това ли е бившата спасителка на плажа?

Само допреди няколко месеца Кармен говореше, че смята да заснеме актуална фотосесия за „Плейбой“ в която да покаже, че и на 40 е неотразима. Предвид папарашките й снимки обаче, едва ли някой ще има желание да я види без дрехи пред обектива.

Кармен преди

Кармен преди

Изглежда бившата съпруга на Денис Родман вече е изживяла най-хубавите си години. И е по-добре да обмисли възможността да се пенсионира, вместо да се опитва да привлича вниманието върху видимо застаряващата си фигура.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар