Карен на Златка се фука с „Ролекс“ за 50 бона! Питат го: Откъде са ти парите

Новото гадже на Златка Райкова – Карен Хачатрян, открито се хвали с безбожно скъпия си „Ролекс“, модел Yacht-Master II. Проваленият тенисист „деликатно“ се постара да покаже скъпото бижу на ръката си, като акцентира на него в снимките и клиповете, които със Златка пускат в Инстаграм.

Часовникът е смятан за един от най-луксозните и скъпи модели, които само супер богаташите могат да си позволят. Смятан е за добра инвестиция за колекционерите на тузарски бижута, тъй като е малко вероятно цената му да падне и има много екстри, като водоустойчивост и пр.

Проверка на Kliuki.net показа, че базовата цена на този модел „Ролекс“ започва от 18 750 долара. Този на Карен обаче е в златистия вариант, който стъпва на грандиозните 26 000 долара, или близо 50 000 лв.

Бившият тенисист показва висок стандарт и в стила си на обличане, като всичките му дрехи са от Dior нагоре. Очаквано, с изтъкването си Карен предизвика любопитство в нета. „Откъде са ти парите“, питат го в Инстаграм.

Както стана ясно, Хачатрян е с отнети права доживот заради корупция и няма как да се препитава с тенис. Според слуховете арменецът произхожда от заможно семейство и се издържа благодарение на крупния бизнес на баща си. С какво точно се занимава обаче, засега остава загадка.

Няма коментари
 1. Uiliam казва

  Хаха, смешник!
  Класата и парите си личат сами, не се парадира с тях

  1. Цанчо Цанев казва

   Жалък, Що ни занимавате с хора които нямат ценности :((((

 2. Uiliam казва

  Не мога да разбера, защо още ни занимавате със сагата?!?

 3. Само глупави помияри харесват казва

  помиярката Златка Лайното: Разни изпаднали, като Златка смърдели, които не стават за нищо и висят по нета и лаят, как тая изкуствена грозотия Златка ли е патка ли е е готина, а те прадни, като нея хаххахаха незначителни помияри, които не ставт за нищо.

 4. Само казва

  глупави помияри харесват помиярката Златка Лайното: Разни изпаднали, като Златка смърдели, които не стават за нищо и висят по нета и лаят, как тая изкуствена грозотия Златка ли е патка ли е е готина, а те прадни, като нея хаххахаха незначителни помияри, които не ставт за нищо.

 5. Само казва

  помиярката Златка Лайното: Разни изпаднали, като Златка смърдели, които не стават за нищо и висят по нета и лаят, как тая изкуствена грозотия Златка ли е патка ли е е готина, а те прадни, като нея хаххахаха незначителни помияри, които не ставт за нищо.

 6. Само казва

  помиярката Златка Лайното: Разни изпаднали, като Златка смърдели, които не стават за нищо и висят по нета и лаят, как тая изкуствена грозотия Златка ли е

 7. Златка Помиярката казва

  само най-малоумните, жалкки, изпаднали и безмозъчни отрепки се занимават с тя смрад

 8. Hukumo казва

  e no-mecHa Om Hukumo

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.