Карди Би втрещи с тоалет на наградите „Грами“ (Вижте най-големите модни гафове на вечерта)

Карди Би шашна с тоалет на наградите „Грами“, вижте най-големите модни издънки

Наградите „Грами“ открай време не са сцена на най-добрите модни тоалети, но пък за сметка на това предполагат издънки на килограм.А Карди Би бе в центъра на събитията. Церемонията по връчване на годишните музикални награди и този път не мина без модни гафове, а звездите явно бяха решили да покажат най-ексцентричните си хрумвания.

Няма съмнение, че сензация на вечерта бе именно рапърката Карди Би. Певицата, която се прочу и като побойничка, демонстрира шеметен стил с новата си поява. Карди носеше черна рокля, която имитираше раковина. В горната си част тоалетът се разтваряше във формата на огромно ветрило, покрито с розов сатен. И за да е пълна илюзията за морската сирена, певицата бе облякла полупрозрачно бежово боди и носеше огромни перли на главата си, както и на корема си. А бодито й бе покрито с пайети, имитиращи люспи.

Със сигурност изглеждаше потресаващо.

Друг фаворит на модните критици бе роклята – бонбон на Кейти Пери. Певицата явно се бе вдъхновила от Риана, но в по-скромен вариант. И полата й изглеждаше като бонбон с розова глазура. Или обвивка.

Кайли Дженър явно много държеше да се превърне в една от звездите на вечерта, тъй като се появи в розов сатенен тоалет, чието горнище приличаше на усмирителна риза. Фактът, че ръкавите служеха и като ръкавици, допълнително засили усещането, че звездата е отмъкнала дрехата от някой санаториум.

Към най-лудите модни хрумвания се присъедини и Хайди Клум. Огромните ръкави на роклята й приличаха на криле на пеперуда. Но дори това би било приемливо, ако манекенката не бе попрекалила със скъсяването на полата и не бе лъснала по целулит.

Карди Би шашна с визия на наградите "Грами" сн. Фейсбук
Карди Би шашна с визия на наградите „Грами“ сн. Фейсбук

Още откачени тоалети може да видите в галерията по-долу.




Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.