СКАНДАЛ! Карбовски и Венета ВЪН от Нова тв?

Гласувайте за статията

Венета Райкова и Мартин Карбовски излитат от Нова ТВ, местят  култовите си предавания в TV7!

Карбовски и Венета отлитат от Нова през лятото, твърди megalife.bg

Нова ТВ губи емблематичните си лица, коментира мрежата. Първи Иван и Андрей “повлякоха крак”, а сега си тръгват също Венета и Карбовски, пишат lifestyle.bg и “Шоу”. Клюката се носи от седмици, а официалните информации за промените капят на капки: Нова и TV7 си разменят крошета, като вадят на бял свят тайните на кадровите си сблъсъци. Малко след като видяхме новите лица от “Междинна станция”, от Нова побързаха да обявят, че Нана и “Съдебен спор” все пак остават. В Нова щяла да се вихри скоро и бившата жена на Иван – Вихра Петрова.
Просветление по казуса с Карбовски и Венета може би няма да има на минутата – скърцането между продуцентите от “Телеман” и Нова ТВ продължава на тъмно. Още преди месец се заговори, че Карбовски излиза на новия екран веднага след Нова година. Сега става ясно, че договорите на водещите изтичат едва през август и очевидно все още има буферно време за пазарлъци. Независимо от това актуалната позиция на продуцентите била договорите да не се подновяват.
Нова телевизия губи кръв, двубоят с TV7 е епичен, кипи форумът. За всички е ясно, че става дума за зрителски интерес, за рейтинг, за пари! Разбира се – никой не пропуска да декларира колко държи на свободата на словото…Познатите и успешни водещи и репортери отиват на новия екран с феновете си – кой може да ги спре? Няма две мнения, че без фигури като Карбовски и Венета, каквито и спорове да има около тях,  Нова губи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар