Капитонова се пука от злоба! Виктор награби Алекс в Ергенът, целува я с език (Вижте и как унижи рускинчето)

Капитонова се пука от злоба! Виктор награби Алекс в Ергенът, целува я с език (Вижте и как унижи рускинчето)
5 (100%) 1 vote

Виктория Капитонова със сигурност се пука от яд и злоба в ергенът, видя Kliuki.net.

Виктор все по-явно показва коя от участничките в шоуто е спечелила вниманието му. И това не е злобното рускинче, което очевидно не може да понесе да губи. А най-голямата й конкуренция Александра.

виктория капитонова виктор алекс ергенът

Снимка: Фейсбук

По време на коктейла в последния епизод Ергенът, както е по сценарий, трябваше да прекара време насаме с всяка една от участничките. Само с Алекс обаче той се отпусна и му личеше, че не говори по сценарий. Напротив. Той се опитваше да флиртува с психоложката и буквално я изпиваше с поглед. А накрая не се сдържа и я целуна страстно, с език. А тя отвърна на целувката му.

Повече от явно беше, че това не е сценарий. И между двамата има страст, която те все по-трудно сдържат. А това дразни неимоверно Капитонова. Унижеието за нея беше още по-голямо, тъй като Виктор трябваше да разговаря с нея веднага след краткото си соаре с Александра. И беше видимо отнесен и личеше, че повърхностният му разговор с рускинята никак не му допада.

Тя, естествено, не го отдаде на това, че му е безинтересна, а понеже „изглеждала толкова зашеметяващо, че той загубил ума и дума“. Да й имаме самочувствието на тази…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар