март 29, 2024

Капитонова най-накрая се пречупи: Съжалявам, че се държах така с Алекс!

https://kliuki.net/kliuki/kapitonova-nay-nakraya-se-prechupi-sazhalyavam-che-se-darzhah-taka-s-aleks/166281 Kliuki.net
Капитонова най-накрая се пречупи: Съжалявам, че се държах така с Алекс!

Вироглавата Виктория Капитонова най-сетне се пречупи и преглътна гордостта си. В „Преди обед“ по бТВ по-рано днес тя публично призна, че дължи извинение на Александра Гърдева заради постоянните обиди и това, че я наричаше „зло“.

Още в предаването тя имаше хиляди възможности да й се извини или поне да признае, че съжалява за постъпката си. Тя обаче бе категорична и дори след директния въпрос от страна на Виктор Стоянов отговори, че не съжалява за поведението си.

След финала също неколкократно повтори, че няма причини да се извинява и смята, че е постъпвала правилно според ситуацията.

Вероятно след хилядите хейтърски коментари в социалните мрежи и неколкократното блокиране на Инстаграм профила й от възмутени зрители, Виктория е решила да го играе добра. В „Преди обед“ тя призна, че би се извинила на Алекс и наистина съжалява за постъпката си. „Просто нещата са коренно различни в предаването и в реалния живот“, категорична е Капитонова.

Виктория все пак успя да си създаде нов профил в Инстаграм, след като вече няколко пъти бе саботирана от зложелатели, които я докладваха. Възможно е именно за да си няма проблеми с потребители, да е решила да се извини публично на Алекс.