Кание Уест сваля Ким Кардашиян с пикап, пълен с рози (Рапърът твърдо решен да си върне семейството – Подробности)

Кание Уест няма конкуренция, когато трябва да си върне щастието, наречено Ким Кардашиян

И докато бившата му си живее живота с нов мъж, рапърът бързо успя да разкара своята еднодневка Джулия Фокс. По повод Свети Валентин той заяви намеренията си съвсем открито. И не само ги заяви, а буквално ги изкрещя с… пикап, пълен с рози. Луксозното бижу имаше за цел да впечатли именно Ким Кардашиян, а червените рози изглеждаха сериозна заявка за бъдещо развитие на отношенията им. Така Кание Уест еднозначно подчерта желанията си – да си върне семейството.

Кание Уест си иска семейството обратно
Кание Уест си иска семейството обратно
Снимка: Инстаграм

Как е реагирал Пийт Дейвидсън на мераците му, засега не е ясно. Кардашиян също запазва мълчание по темата. И ако розите не са я впечатлили достатъчно, вероятно посланието на Уест към „розовия“ пикап е било доста по-сантиментално прието. По думите му намеренията му са „кристално ясни“. Заигравката с думите crystal (кристално) и clear (ясно), които са заменени с К, също е повече от показателна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TepTv (@teptv_productions)

Така Ким Кардашиян се оказа героиня в нов минисериал по случай празника. Денят на влюбените ѝ донесе не само рози, но и доста материал, по който да разсъждава. И ако някои обвиняват Кание Уест в лудост, той е уверен в едно – иска семейството си обратно.

Източник: tialoto.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.