март 28, 2024

Канибали изядоха вещиците в Папуа и провалиха изборите!

https://kliuki.net/kliuki/kanibali-izyadoha-veshticite-v-papua-i-provaliha-izborite/136476 Kliuki.net
Канибали изядоха вещиците в Папуа и провалиха изборите!

Около 500 последователи на канибализма в Папуа, изяли вещиците! Вижте защо!

Около 500 последователи на канибализма в Папуа изяли местните вещици и магьосници и така наплашили хората с тези зловещи актове на зверство и жестокост, че никой от населението не посмял да излезе и да отиде да гласува на местните избори. Хората са страхували да не бъдат нарочени, че са вещици или магьосници и също да бъдат убити и изядени.

Причината за така наречената „чистка” била направена, защото според канибалите, вещиците и магьосниците се занимавали с черна магия и обирали парите на болните и бедните хора!

[caption id="attachment_7612" align="alignright" width="369"]канибал В убиването участвали 12 души, а в яденето всички. Сред канибалите имало и 13-годишно момче![/caption]

И понеже не вземали от дума и продължавали с магиите, въпреки предупрежденията и наказанията, човекоядците решили да прочистят района от „боклука” и за по-лесно и по-приятно ги изяли!

Първоначално от полицията решили, че убийствата са извършени от друга секта, която била много известна по тези места. Но много скоро попаднали на следите на истинските престъпници.

Арестувани били 29 члена на канибалската секта, между които имало дори едно 13-годишно дете.

Според разследващите, в убийството на вещиците са участвали около 12 човека, а в изяждането всички.

„Те убиваха жертвите, изваждаха сърцата и мозъците им и изпиваха кръвта им”, споделя местен очевидец.

Пред властите канибалите обяснили, че вещиците и магьосниците започнали прекалено много да вярват в социалното значение на вещерството си и станали много нагли в изнудването на бедното население. И понеже опитите на човекоядците да ги обуздаят не дали никакъв резултат, решили и ги изяли!