Кандидат-плеймейтка скочи на Златка Димитрова: Тази с 10-те аборта, мина й сезона (Всичко за цирка)

Кандидат-плеймейтка скочи на Златка Димитрова: Тази с 10-те аборта, мина й сезона (Всичко за цирка)
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова се оказа на мушката на една от кандидатките за Мис Плеймейт 2018

Кандидат-плеймейтка скочи на Златка Димитрова, при това с доста сериозни обиди. Вероника Никифорова, една от участничките в новия конкурс Мис Плеймейт 2018, която клюките сочат и като евентуална победителка, яростно нападна предшественичката си във Фейсбук. Повод за яростта на Вероника стана изказване на Златка за качествата на новите момичета, кандидатки за короната.

„Тази ку..а ако беше толко свястна, свекърва й щеше да я уважава хахаха и щеше да забременее и роди без проблем, ако нямаше 10 аборта . Не сме “вървежни” , защото е минал сезона и няма кой да я е.е“, избухна Никифорова, цитирана от BGLife.club

Златка Димитрова

Колаж: Клюки.нет

Ето тези думи на Черната Златка са причината за гнева на кандидат-миската:

„В годините много често ме питат дали не съжалявам за началото на пътя към славата. Винаги отговарям с гордост, че титлата „Плеймейт“ е най-хубавият комплимент, който съм получавала като жена, но не тя ми придаде стойност като човек. Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на „Плеймейт“ са записани само три имена – Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар