Дъно! Кандидатките за Мис България друсат кючеци пред богаташи (Вижте целия резил – Снимки)

Гласувайте за статията

Конкурс ли? „Мис България“ се превърна в пълен панаир

Най-престижния конкурс за красота у нас — „Мис България“ се превърна в пълен панаир. А участничките в него приличаха повече на плеймейтки, отколкото на състезателки за най-престижната корона за красота в страната. Тазгодишното издание на състезанието се превърна в абсолютен цирк, след като претендентките за титлата се качиха на сцената, за да вият кючеци пред богаташи, вместо да покажат обноски, маниери и подходящо поведение на млади дами.

Шоуто се състоя в елитна столична дискотека с главен гост — Преслава. Певицата изви глас на сцената, а редом до нея бяха и кандидатките за слава. Амбициозните красавици събраха погледите на присъстващите богаташи из заведението. А вечерта повече приличаше на оглед на ромски търг за булки, отколкото на официален дебют на участничките за „Мис България“. Липсваха единствено пазарлъците и наддаванията.

Възмутени потребители в мрежата коментират, че нито една от девойките не е за конкурса, щом се излагат по този начин. „Това е позор, не просто срам. Безобразно е тези млади момичета, които трябва да са пример за младото поколение да се излагат така“, пишат под кадрите.

Участничките все пак не бяха принудени да устройват трите кръга на конкурса в дискотеката пред почерпените посетители. Те ще направят това на 30 ноември, когато ще дефилират в три кръга.

Кандидатки за "Мис България" вилнеят из нощните клубове сн. Фейсбук

Кандидатки за „Мис България“ вилнеят из нощните клубове сн. Фейсбук

Няма съмнение, че състезателките си ги бива в ориенталските танци и кючеците, но не това ще се изиска от тях на световните конкурси за красота. За най-престижните състезания — „Мис Свят“ и „Мис Вселена“, изискванията са сурови. Участничките трябва да имат много добра физическа подготовка, да демонстрират талант на сцената, а също така да покажат висока класа във възпитанието, както и интелект. Журито, освен това ги оценява по социални и комуникативни умения, а също и по морал. Едва ли с подобно поведение из клубовете родните миски ще спечелят най-престижните конкурси за красота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар