Кандидатките за Мис България 2015 – с отпуснати бедра и кореми (Снимки)

Кандидатките за Мис България 2015 – с отпуснати бедра и кореми (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мис България 2015 за пореден път е събрал недоразумения, а не най-красивите момичета

Кандидатките за Мис България 2015 втрещиха онлайн потребителите

Мис България 2015 за поредна година е на път да се превърне от престижен конкурс в пълна пародия. В това са категорични онлайн потребителите, след като станаха ясни имената на претендентките за короната на най-красивата неомъжена българка за тази година.

Една от претендентките за Мис България 2015

Една от претендентките за Мис България 2015

И не само имената на момичетата, ами и визиите им. Повечето от които са под всякаква критика, недоволстват форумци. „То хубаво търсят естествени момичета, без корекции по тях. Ама това не значи да избират някакви невзрачни девойки. Дето няма да имат никакъв шанс на световния конкурс“, категорични са феновете.

Действително, доста от претендентките не блестят с кой знае каква хубост. Даже напротив. При това не само в лице. Някои от госпожиците си личи, че посещават редовно фитнес залата, за да се поддържат във форма.

А при други си личи, че изобщо не са стъпвали.

И съответно бедрата и коремчетата им са сериозно отпуснати. И това при положение, че със сигурност снимките им за конкурса са били надлежно обработени с фотошоп.

„Само една-две от тях заслужават да станат Мис България 2015. Всички останалите са под всякаква критика.“, категорични са онлайн потребителите. Които са толкова възмутени от избора на претендентки за тазгодишния конкурс, че се заканиха да не гласуват, въпреки призивите на организаторите.

Самият финал на конкурса ще се проведе на 27 ноември в София, а победителката ще получи правото да представя България на международния финал на Мис Свят.

Вижте част от претендентките в галерията ни и споделете с нас коя е вашата фаворитка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар