Кандидатките за Мис България 2015 – красавици (Снимка)

Кандидатките за Мис България 2015 – красавици (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Мис България 2015 най-накрая се очертава да бъде нормален конкурс

Красавици напират за Мис България 2015

Кандидатките за Мис България 2015 най-накрая са нормални, красиви момичета. Около това мнение се обявиха онлайн потребителите, след като станаха ясни част от момичетата, които ще се борят за титлата тази година. За разлика от някои предишни издания на конкурса и особено от злополучния риалити формат на ТВ7, в който беше пълно с недоразумения, този път организаторите са се спрели на красиви млади българки.

Натали и Неделина са две от кандидатките за Мис България 2015

Натали и Неделина са две от кандидатките за Мис България 2015

Една от тях е Натали Тодорова, носителка на титлата „Свети Влас 2015“. Младото момиче тренира усилено волейбол, но не крие, че е силно увлечена и от модата. Тя се пробва за втори път на конкурса за най-красива българка, като при предишното си участие е завършила втора.

Натали е категорична, че най-важното за носителката на короната е не само да изглежда добре, но и да дава добър пример на младите момиче. Мнението й е споделено и от друга кандидат-миска – Неделина Маргенова. Тя се занимава с мода от около три-четири години и е редовна участничка в различни ревюта и конкурси.

До момента най-голямото й постижение е титлата Мис Черноморие, предават от vsekiden.com. И двете госпожици си имат сериозни приятели, които ги ревнуват, но въпреки това ги подкрепят в начинанията им.

„Това е нормално, притесняват се да не ги оставим заради модата“, с усмивка споделя Натали.

По всичко изглежда, че Мис България 2015 най-накрая ще бъде нормален конкурс след нелепите опити да бъде направен интересен. Феновете още помнят с ужас кошмара от 2013 година, когато в риалити формата си продуцентите бяха събрали кандидатки буквално от кол и от въже.

Сред които и тъмнокожи момичета и разбира се, култовата Пенка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кандидатките за Мис България 2015 – красавици (Снимка)”

  1. Fuck off

    авг. 16. 2015

    Е страшни са хаха тази русата е като зъбат кон в муцуната, а другата е като всяка втора на улицата…. Крокодили:)))))

    Reply to this comment

Добавете коментар