Принцеса Шарлот сдобри Камила с кралица Елизабет!

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлот се оказа причината двете жени да затоплят отношенията си

Принцеса Шарлот успя да стори немислимото! Дъщерята на Уилям и Кейт, която е едва на няколко месеца, успя да стори това, което от години беше считано за немислимо. А именно – да стопи ледовете между Камила Паркър Боулс и кралица Елизабет.

Камила

Камила и кралицата си говорят дружески

Всеизвестна истина е, че досега Камила беше недолюбвана от знатната си свекърва. За седемте години брак с Чарлз, височашайшата дама постоянно даваше да се разбере, че втората съпруга на сина й не е приета с разтворени обятия в кралския двор.

И сега изведнъж нещо звучащо почти утопично, ледовете се стопяват. С раждането на малката принцеса Шарлот, в кралската фамилия започнаха да се случват разни невероятни на пръв поглед неща. Сякаш няколкодневното бебе изпълнява някаква мисия.

Камила

Камила вече е по-близка с кралицата

Но най-облагодетелствана от цялата ситуация изглежда Камила. Досега опитите й да се сближи с кралица Елизабет удряха на камък. Изглеждаше, че амбициозната Кейт ще успее да удовлетвори мечтата си да стане кралица и ще прецака мащехата на Уилям. Дори се говореше, че със сигурност младата майка е следващата кралица.

Но не всички пътища водят към короната. Кейт, с явното си демонстриране на признание и лоялност към покойната майка на съпруга си и с публичното си поведение, предизвиква неодобрението на кралицата. Дори името на малката принцеса можеше да задълбочи конфликта , ако не беше избран комромисният вариант.

И това е добре дошло за Камила. Тя се възползва от еуфорията около раждането на малката принцеса и се опитва да изолира Кейт в борбата между двете за благоволението на кралицата. А това височайшо благоволение на баба Бети май отива в нова посока, към Камила.

Камила

Коя ще е следващата кралица

Двете били забелязани на конно състезание да си говорят и се усмихват дружески, а не протоколно, твърдят от Hotarena.net. И дори се целунали.

Явно появата на бебето прави чудеса. Кралица Елизабет като че ли доста е поомекнала с раждането на правнучката си. Освен че изглежда сякаш се е подмладила и е станала по-енергична за почти осемте си десетилетия, тя се опитва да се държи като съвсем обикновена щастлива прабаба и дори сменя памперси.

Но малката Шарлот направи щастливи всички в кралското семейство, не само прабаба си, а с избора на името й бяха удовлетвори и всички желанията. Принц Чарлз е на седмото небе от щастие, че става за втори път дядо и то на принцеса. С изразеното си желание да участва в отглеждането на мъничето, на пук на стремежите на властната майка на Кейт да го изолира от внуците му, затвори устите на зложелателите.

А Камила подкрепя съпруга си и изглежда, че искрено се радва на мъничката Шарлот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар