Камила спечели Англия (Пуши и пие като казак, но пак я искат за кралица)

Камила спечели Англия (Пуши и пие като казак, но пак я искат за кралица)
5 (100%) 1 vote

Камила Паркър-Боулс спечели британците, искат я за кралица

10 години след сватбата си с принц Чарлз, Камила Паркър спечели британците. Въпреки че пуши, пие като казак и на моменти го раздава скандалджийка, съпругата на Чарлз е желана като кралица на Англия.

Според проучване сред гражданите, което Дейли мейл оповести, британската херцогиня е фаворит за короната. И въпреки че продължават да страдат за смъртта на принцеса Даяна, поданиците са категорични, че Камила заслужава да носи короната.

Общественото мнение се промени и то не за един ден, а с години и то покрай слабостите на Камила. За херцогинята се говори, че често пали цигари, пие като казак, а склонността й към джин с тоник е пословична. Но пък точно тази непринуденост й спечели одобрението на народа. „Хората я приемат като една от тях. Тя не е Даяна и никога няма да бъде. В момента, в който го разбра и реши да бъде себе си, започнаха да я приемат“, коментират служители от двореца.

Камила спечели британците

Камила спечели британците

Сватбата на Чарлз и Камила не бе никак бляскава, а освен това предизвика и немалък скандал. Принцът трябваше да сключи граждански брак в обществена сграда, а не в Уестминстърското абатство. Гостите бяха извозвани с микробуси, а не с карети и каляски, както бе на сватбата на Кейт и Уилям. По-късно кралицата в свое интервю сподели, че е щастлива за сина си и че той е най-после „у дома с жената, която обича“. И въпреки че се говори за неприязън между двете, Елизабет публично подкрепи съпрузите, след като сватбата беше факт.

Херцогинята на Корнуол стана любимка на народа и си осигури короната

Херцогинята на Корнуол стана любимка на народа и си осигури короната

Легенди се носят за сприхавия характер на херцогинята, но пък тя се е научила да се справя с това. Камила и Чарлз не прекарват цялото си време заедно, живеят разделени и се радват на личната си свобода. Самата тя признава, че това й е помогнало да бъде толкова години до него, а и когато случаят не го изисква, Камила зарязва формалностите.

kamila 4

Да пие тъмна бира с шотландците или да гушка коала в Австралия е нещо нормално за нея. „Тя не се опитва да изпъкне, не иска да блести или да засенчва Чарлз, както правеше Даяна. И малко по-малко успя да спечели хората на своя страна. Затова я искат и за кралица на Англия“, коментират още анализатори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Камила спечели Англия (Пуши и пие като казак, но пак я искат за кралица)”

  1. Идеалът за английска красота 😉

    Reply to this comment

Добавете коментар