Камила разкри: Чарлз гледа моите внуци, Кейт и Уилям не му дават децата!

Гласувайте за статията

Камила издаде, че Чарлз е по-скоро дядо на нейните внуци, отколкото на своите собствени

За 70-годишния си юбилей Камила Паркър Боулс разкри някои неудобни въпроси около Чарлз и децата му. Херцогинята на Корнуол не скри, че двамата имат някои семейни проблеми, но най-важния от тях е правото му да бъде с внуците си.

Камила повдигна завесата около живота в двореца, разкривайки, че далеч не всичко е цветя и рози. „На 70 години аз съм жена на пълен работен ден. Не съм и предполага, че някога ще бъде нещо повече от нечия съпруга, майка и баба“, добавя още тя.

Съпругата на принц Чарлз признава, че често денят й започва в 5 сутринта, за да приключи към полунощ и дори по-късно. Но тя не се оплаква, тъй като е наясно с ролята, която трябва да изпълнява.

Единственото, за което Камила тъгува са петте й внучета, с които прекарва доста малко време. „Много обичам децата си, но за съжалени не мога винаги да съм с тях. Затова пък при всеки удобен момент, те са при нас. Когато сме в имението в Шотландия, Чарлз често им чете „Хари Потър“ или им разказва приказки. Дори ги учи как да отглеждат растения“, споделя още тя.

Вниманието на принца към нейните внуци е затрогващо, но стане ли дума за неговите, Камила е доста по-лаконична. „Децата му са много заети. Всички знаем колко е натоварена кралската програма. Кейт и Уилям нямат възможност да оставят Джордж и Шарлот на нашите грижи“, допълва още тя.

От думите й става ясно, че кралската двойка разчита повече на Мидълтън, отколкото на нея и принца за своите деца. Самият Чарлз преди време призна, че почти не вижда внуците си.

Камила с неприятни разкрития за Кейт и Уилям

Камила с неприятни разкрития за Кейт и Уилям

И то въпреки че въпросът е бил обсъждан многократно с Кейт и Уилям. Двамата обаче продължават да не му дават децата, под различни предлози.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар