Камила против брака на Хари и Меган (Вижте защо я ненавижда)

Гласувайте за статията

Камила отказва да приеме Меган Маркъл за кралска снаха

Камила е против брака на принц Хари и актрисата

Камила отказва да приеме Меган Маркъл за половинка на принц Хари. Оказа се, че съпругата на принц Чарлз никак не одобрява избраницата на доведения си син. И е готова на всичко, за да осуети брака им.

Нещо повече, Камила била твърдо против връзката на Хари с актрисата още от самото й началото. Причината не била само, защото появата й в семейството насочило цялото медийно внимание към нея, а и поради факта, че тя не е от благородно семейство.

Според Камила, единствената цел на Меган да се хване с Хари била, за да стане известна, а с това и да развие още повече кариерата си. Нищо не можело да промени мнението на съпругата на Чарлс, дори това, че двамата влюбени са вече година заедно, която ще отбележат с пътешествие до екзотична дестинация.

КамилаИзточници от Двореца са категорични, че поведението на Камила нямало нищо общо с каквото и да било желание да предпази доведения си син. Тя просто ревнувала, че вече не е център на внимание и след Катрин, светлините на прожекторите сега са насочени и към Меган.

Тя била в шок колко лесно британците, а и членовете на Кралското семейство са приели актрисата. Хари дори вече имал намерение да я направи своя официална половинка и мислил да й предложи брак през есента.

Ситуацията с Камила беше много по-различна, когато самата тя започна романа си с Чарлз. Семейството му много дълго време не приемаше връзката им, особено след като тя беше една от причините за разпада на брака на престолонаследника с покойната лейди Даяна, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар