Камила заряза принц Чарлз след смъртта на Тара (+ Как принцът „скърби“ за загубата?)

Гласувайте за статията

Камила заряза принц Чарлз след смъртта на Тара, той се забавлява с хайлайф красавици

Херцогиня Камила заряза сам принц Чарлз след смъртта на бившата му изгора. Както е известно, преди два дни една от най-близките му приятелки и вероятна негова бивша любовница бе открита мъртва в дома си.

Според властите се касае за мозъчно заболяване, но приятели на Тара Палмър-Томкинсън разкриват, че е имала и рядко автоимунно заболяване, което е унищожавало органите й. И всъщност то е причината, тя да си отиде само на 45.

Принцът изпрати официално изявление, в което заяви, че скърби за загубата на скъпа семейна приятелка. Последните му снимки обаче далеч не показват, че е опечален.

Всъщност той бе сниман да се забавлява в компанията на Джоан Колинс и актрисата Джоли Ричардсън, както и още няколко хайлайф персони. Поводът за срещата бе благотворителен фонд за набиране на средства, а Чарлз определено успя да се справи с ролята на домакин почти перфектно.

За всеобща изненада той не бе придружен от съпругата си Камила Паркър-Боулс. Според някои слухове, двамата са имали остра кавга малко след новината за смъртта на приятелката му Тара. „Негово височество е дълбоко наскърбен от загубата на една толкова скъпа приятелка. Тя бе до него в трудните години след смъртта на Даяна и много му помогна, за да се сближи с Уилям и Хари“, разкриват придворни от Бъкингам.

Нереализирана херцогиня

Двамата са се отдалечили доста, след като Чарлз се ожени за Камила. Но според някои слухове една от причините за разрива им е ревността на херцогинята. „Ако принц Чарлз не беше престолонаследник, можеше и да предложи брак на Тара, вместо на Камила. Тя беше умна, забавна, популярна и всички я обичаха.

Камила заряза принц Чарлз след смъртта на Тара

Камила заряза принц Чарлз след смъртта на Тара

Но той трябваше да мисли за децата и имиджа си. А една 20 години по-млада съпруга би била проблем. Особено предвид склонността на Тара да нарушава правилата и да се забавлява прекалено диво. Но го забавляваше и му беше добра приятелка. За съжаление Камила твърде много ревнуваше от нея и напоследък двамата почти не се виждаха“, разкриват още от двореца.

Нищо чудно, че херцогинята на Корнуол отказа да придружи съпруга си на приема.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар