Камила аут от сватбата на принцеса Йожени (Подробности за кралската драма)

Гласувайте за статията

Камила аут от сватбата на принцеса Йожени, скандални разкрития видяха бял свят

Камила Паркър отказа да присъства на сватбата на принцеса Йожени и Джак Бруксбанк. Съпругата на принц Чарлз избра да посети Шотландия, за да направи визита на местно училище. Неочакваното й отсъствие от венчавката предизвика куп слухове. Официалната версия е, че тя имала изключително важен ангажимент, който не можела да отмени.

Неофициално — не желае да общува с принц Андрю.

Отношенията между двамата продължават да са лоши, а през годините това не се е променило. Андрю отказа да подкрепи брат си след смъртта на Даяна, когато двамата с Камила имаха нужда от помощ, за да накарат обществото да приеме връзката им. Самият той никога не се обвърза с друга жена, след развода със Сара, макар от време на време да се чува за някоя негова афера. В крайна сметка Камила стана съпруга на принц Чарлз, но явно не е забравила за обидата.

Принц Филип от своя страна реши да присъства и в последния момент се появи на кралската венчавка. Той видимо бе с висок дух, но именно заради него церемонията продължи по-малко от очакваното, а щастливият дядо си тръгна веднага след като младоженците отпътуваха.

Междувременно стана ясно, че принц Андрю е похарчил над 2 милиона лири за събитието. Той настоял церемонията да е достатъчно пищна, тъй като децата му са единствените кръвни принцеси във фамилията от това поколение. „Той държи да напомни: Аз също съм син на кралицата! И освен това държи хората да не забравят, че Йожени и Беатрис са принцеси по кръв, а не по брак. И стоят по-горе от снахите си“, казват придворни.

Без Камила на сватбата на Йожени сн. You Tube

Без Камила на сватбата на Йожени сн. You Tube

Интересна подробност е, че от сватбата отсъстваха още и обичайните заподозрени. Липсваха още Елтън Джон, Виктория и Дейвид Бекъм, семейство Клуни, както и мис Свят, въпреки че се смяташе, че тя също ще присъства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар