Камерън Диас заприлича на старица (Майчинството съсипа актрисата – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата смая със състарен вид по време на разходка с дъщеря си

Звездната блондинка Камерън Диас винаги е била пламенен противник на пластичните корекции и се е застъпвала за естествеността. Това не означава, че актрисата не се е грижила за себе си – тя просто се фокусира върху здравето.

Камерън дори издаде своя собствена „Книга за дълголетието“. В нея тя говори на прост и разбираем език от собствения си опит за това как тялото ни застарява и как да се справим с това. И трябва да се отбележи, че нейните собствени съвети й помогнаха: преди няколко години Диас изглеждаше много по-млада от истинската си възраст.

В края на 2019 г. актрисата и нейният съпруг, музикантът Бенджи Мадън се сдобиха с дъщеря Радикс . Оттогава Камерън почти не е виждана. Дори само на улицата папараците рядко забелязват актрисата – тя се отдаде изцяло на семейството.

Актрисата изглежда преждевременно състарена след майчинството

Снимки: Легион медия

Когато Радикс стана на година и половина, Диас започна да се появява с нея на разходки. Папараци заснеха Камерън, когато води бебето на басейн. Виждайки тези снимки, интернет потребителите бяха изненадани с колко години звездата е остаряла.

Кожата на лицето й е отпусната, появили са се дълбоки бръчки, а устните са станали много тънки.

Феновете й се надяват, че звездата просто не е в най -добрата си форма в момента. Може би не спи достатъчно заради дъщеря си – съдейки по снимките, дори няма време да си среше косата. Сега почитателите й  очакат Диас да излезе от това състояние, за да се уверят, че любимката им все още не се превръща в старица, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар