Камелия пак шокира с оскъдно облекло!

Гласувайте за статията

Фолкдивата Камелия отново шокира публиката си с оскъдно облекло. Впечатляваща сценична визия!

Kamelia

Камелия може би шокира с оскъдно облекло, но за феновете й този шок е желан!

Популярното “огън момиче” се появи пред феновете си в зашеметяващо одеяние /виж снимките/. Камелия бе комбинирала дълга до петите бяла роба, щедро разкопчана, за да се вижда опънатото по формите й боди в черно и бяло с интересна шарка. Визията завършват два детайла, от които ти пада шапката! Стилизираното коланче-верижка, закопчано на любопитно място, направо пали. Ярката алена джувка на точици върху колежанска шапка пък си е реверанс към студентската публика.
Публиката може да е шокирана, но не и разочарована! Модните корифеи биха разгромили този уникален  сценичен костюм. Може да е кичозен, може да е еклектичен – особено с оригиналните лачени боти в покъртителен  цвят. Но със сигурност е неповторим! Нищо изненадващо в извода, че Камелия в този си вид е повече разсъблечена, отколкото обратното. Но това всъщност им трябва на верните фенове. Само случайни зрители могат да имат претенции за стил. Хубава е Камелия – и толкоз! Дъждът от бели салфетки е най-сигурното доказателство, че публиката си я харесва.

Шокирана публика ли? Приятен шок! Верните фенове не остават по столовете си и запяват заедно с Камелия. Критиците недоумяват дали разгорещената дива ще захвърли разкопчаната отпред роба – още една радост за горещите фенове! – или ще си я вее като шлейф до края на участието. Истински мизантропи са онези, които мрънкат, че с нея Камелия прикрива нещо. Нещо отзад, което не е съвсем за шестица?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар