ОПАА! Какво показва Камелия на тези мъже?

Гласувайте за статията

Фолк певицата пак си ги развя на участие

Камелия няма спирка. Фолк певицата е готова на всичко, само и само да прибере по-големи бакшиши от участието си. Изпълнителката дори си навря силиконите в лицата на феновете, с надеждата да прибере някой лев отгоре от подпийналите си гости.

Камелия пак провокира

Камелия пак провокира

Специално за шоуто Камелия се появи в оскъден тоалет, който разкриваше щедро деколтето й. Звездата, обаче не се посвени да покаже и какво се крие отдолу. Певицата до такава степен се забрави, че тръгна да си навира силиконовите подобрения в лицата на феновете. Които от своя страна я зяпаха едва ли не с благоговение.

В последно време скандалната фолк дива отново залага на все по-големи провокации. На последното си участие на концерта на Пайнер тя излезе да пее само гащи. Кофти опитът й да имитира Лейди Гага обаче претърпя пълно фиаско. Добре, че певицата не заложи само на визия, тъй като не изглеждаше особено атрактивна на сцената по бельо.

И докато феновете на концерта й поне не бяха сюрпризирани с възможността да видят какво се крие под бельото й, то тези в клуба имаха уникалния шанс да й надзърнат в деколтето. Няма спор – за 40-годишна лелка Камелия може да се похвали с наистина стегнати форми, но едва ли е нужно да ги навира в лицата на хората, за да я забележат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар