Камелия унижи Преслава: Има огромно его, живее само заради наградите си

Камелия унижи Преслава: Има огромно его, живее само заради наградите си
5 (100%) 1 vote

Камелия не пропусна да коментира скандала между Преслава и Галена

Камелия е на мнение, че Преслава се интересува само от печеленето на награди

Камелия унижи жестоко Преслава. Огън момичето на поп фолка беше откровена до болка по време на интервюто си за Папараци. И не скри какво мисли за скандалите в бранша и в частност цирка между Преслава и Галена. Които се изпокараха заради наградите.

В типично неин стил, блондинката заяви: „Това е заради женското его. Когато имаш много награди ти винаги искаш още и още. Жените сме много емоционални в това отношение. Когато едната е печелил повече от другата, а изведнъж се оказва от губещата страна се създава напрежение. Но не можеш винаги да печелиш, има и по-слаби години, всички сме ги имали“.

Певицата обаче не пожела да каже името на спечелилата повече награди.

КамелияТова обаче не беше и нужно, тъй като всички разбраха, че става въпрос за Преслава. Която отказа да се примири, че през изминалата година Галена се справи по-добре от нея и феновете настояваха тя да получи приза „Певица на годината“.

Нещо, което не се понрави на Петя от Добрич и тя успя да накара шефа си да отмени наградите. „Има хора, които живеят само заради статуетките и за нищо друго“, със съжаления заключи Камелия, предават от blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар