Камелия ужаси с нов, ремонтиран нос (Певицата заприлича на княгиня Калина – Снимки)

Гласувайте за статията

Камелия е поредната фолкаджийка, която си намали носа и загуби идентичността си

Преди дни се разбра, че Камелия е ремонтирала нослето си, което е станало по-малко и чипо.  Явно критиките, които получи колежката й Преслава не са попречили на блондинката да направи смелата стъпка.

Певицатасе похвали с новия си нос в социалната мрежа
Снимка: Инстаграм

50-годишната фолк звезда се подложила на ринопластика в турска клиника, но процедурата не била извършена от същия хирург, който клъцна носа на Преслава.

Промяната се забеляза малко след като Ками празнува рождения си ден. Но когато бе гост в тв студио преди дни се видя цялата истина. Повечето нейни фенове се ужасиха защо е било нужно да си ремонтира обонятелния орган, след като и преди си беше добре.

Социалната мрежа ври и кипи от противоречиви коментари като негативните са много повече.
martinivanov757 пише: „Нямаш представа колко ме разочарова!! Възхищавах ти се като жена и певица толкова години. След всички приказки по интервюта за себепознаване и приемане, направи нещо толкова ненужно и най-лошото – НЕПОПРАВИМО. Имаше чудесен нос. Чак не искам да си пускам песните ти вече.”, а rali_5 допълва: „Ужас,ужас,ужас.От първото стъпване на сцена те харесвам.Поведение, визия, винаги си била новатор и добър артист.Но,това отказвам да го приема.Такова нещо да си причиниш доброволно за мен не е нормално.А ти даваше заявка за адекватен човек.”

Хейтърите опиричиха фолк звездата на княгиня Калина
Снимка: lifeonline.bg

Някои от хейтърите стигнаха  по-далеч като оприличиха Камелия на царската дъщеря Калина, която също има корекции на носа, но по здравословни причини, пише lifeonline.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар