ЗВЕРСКО! Кой причини това на Камелия?

Гласувайте за статията

Половинката на Люси Дяковска цялата в синини

Разкъсани чорапи, огромни синини по краката — какво се е случило с Камелия. Приятелката на Люси Дяковска само от два дни е сама в Къщата, а вече е жертва на насилие?

Кой насини Камелия ?

Кой насини Камелия ?

Потресаващите кадри се появиха тази сутрин в мрежата и потресоха почитателите на Ками. Вероятно инцидентът е станал в нощта, когато Люси напусна шоуто, а Камелия се разплака пред цяла България.
Кой и защо й е причинил тези поражения на Камелия не е ясно. Както изглежда обаче половинката на Люси е пострадала жестоко.

Приятелката на Люси цялата в синини

Приятелката на Люси цялата в синини

Единият крак на Камелия е жестоко насинен, сякаш са я удряли с нещо тежко. А по другия също видяхме синини. За разкъсаните чорапи на бившата сервитьорка също няма обяснение—можем само да предполагаме дали в пристъп на истерия Камелия се е самонаранила или става дума за зверско насилие.

Факт е, че когато изпращаше Люси вън от Къщата Камелия изглеждаше разстроена, но здрава. Какво е ставало в последствие обаче можем само да предполагаме.

След скандала, който избухна с нападението на Багата над Никол, се чуха коментари, че и Ками може да е отнесла някой удар. Засега обаче си остава пълна мистерия, кой и по каква причина е насинил приятелката на Люси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ЗВЕРСКО! Кой причини това на Камелия?”

  1. Dimitrova Miroslava

    Ное. 14. 2012

    Но моля ви, Камелия псуваше толкова грозно, когато Люси излезе и е наясно, че можеше да предотврати това като номинира някой друг! Беше сигурна, че Къци ще си отиде, и когато това не стана си е изпокъсала чорапите от гняв и от ритане по мебелите! Нейните цветисти псувни направо биха засрамилили роми, докери и каруцари заедно! Много ми се иска днес да си тръгне, по възможност с Никол под ръка!

    Reply to this comment

Добавете коментар