Силиконът на Камелия се СБАБИЧОСА? (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Фолк певицата със сбръчкани силикони на участие

Фолк певицата Камелия тотално заприлича на баба.Чалгаджийката се появи в такъв вид на участие, че съвсем втрещи феновете си. Освен че носеше ултра къси дрешки, певицата показа и виснала кожа. Която очевидно не е в състояние да бъде спасена от луксозните кремове, които ползва.

Камелия се сбабичоса съвсем

Камелия се сбабичоса съвсем

Провокативната певица по чудо реши да се появи малко по-облечена на участие, очевидно, за да скрие издайническите бръчки по кожата си. Силиконите й обаче са съвсем виснали и са се покрили с бръчки. Въпреки че в лице певицата все още успява да покрие годинките с помощта на грим и фотошоп, тялото на Камелия я издава.

Колкото и да се опитва да го скрие, певицата вече не е в първа младост и съвсем не й подхожда да се развява полугола. Интернет потребители коментират, че на Камелия може да й се ще да изглежда като на 20, но не може да скрие годинките си. А и за жалост, певицата просто не е в състояние да използва фотошоп, за да скрие всичките си бръчки.

На Камелия обаче не й се ще да си признае, че остарява. И отчаяно се опитва да прикрие следите по тялото си. Снимките обаче не лъжат и ясно се вижда, че силикона на певицата вече е тотално сбабичосан. А изпълнителката само се излага с разголените блузки, които носи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар