април 20, 2024

Смях! Камелия рекордьорка по чалга гафове (Вижте най-големите издънки на звездите на сцената)

https://kliuki.net/liubopitno/smyah-kameliya-rekordyorka-po-chalga-gafove-vizhte-nay-golemite-izdanki-na-zvezdite-na-scenata/159233 Kliuki.net
Смях! Камелия рекордьорка по чалга гафове (Вижте най-големите издънки на звездите на сцената)

Камелия с най-много чалга гафове сред звездите

Сладката Камелия беше назована като най-голямата рекордьорка по изцепки, сред всички останали. Можем да назовем толкова много изцепки на българските ни артисти през годините, че цял ден няма да ни стигне. Но има някои опредлени случаи, които със сигурност не можем да забравим. Нека днес си припомним отново някои такива моменти с класацията ни от 5 гафа на поп-фолк изпълнителите.

  1. Няма как да не започнем с Камелия и нейните палави издънки по участията. Неведнъж русата изпълнителка е оставала разголена на сцената, с отворено деколте, волно или не. Тя не се притеснява от голотата си, напротив дори парадира с нея! Неприкрития бюст на 49-годишната Камелия доста често е бил сниман от папараци.
  2. През 2015 година Мария излезна на сцената с косми по мишниците. Този гаф на поп-фолк певицата нямаше как да не остане отразен от медиите и още същия ден беше пуснат снимков материл от участието. Феновете и медиите реагираха доста бурно и прецениха, че такава грешка е недопустима за популярна личност като нея, пише Hotnews.bg.

[caption id="attachment_161083" align="aligncenter" width="300"]Мария, из. Hotnews Мария, сн. Hotnews[/caption]

  1. Така и така сме започнали с изцепките на сцената, нека продължим с друго допълнение. Сред фолк дивите, които неведнъж показваха бельо по участия, се открояват още Райна, Емилия и Деси Слава.  Емилия също се е появявала с розови, червени и черни бикини. Деси Слава пък повече от веднъж залагаше на провокациите и едва в последствие промени визията си.
  2. Неведнъж сме ставали свидетели и на пиянски изцепки, но един от най-бруталните случки е именно тази с поп-фолк изпълнителката Дебора. През 2018 тя влезна в шоуто ''Вип Брадър'' и дни след това беше изгонена. Причината за това е, че още от самото си влизане в къщата тя започна да пие и така почти до края на престоя си там. Фолкаджийката често под влиянието на алкохол ставаше агресивна и влизаше в конфликти с Луна и Големия брат. Това не се понрави на Биг Брадър и скоро след това той я изгони.
  3. На пето място в тази класация ще сложим Преслава и нейното облекло на сцената. Докато фолк идолката беше бременна с дъщеричката си Паола, на сцената тя се появяваше все с един и същи тоалет. Нейното любимо черно потниче, панталон и високи сандали бяха през повечето време нейн основен тоалет. Близки споделят, че поради бременността си тя е станала доста суеверна, пише "Марица". [caption id="attachment_161074" align="aligncenter" width="300"]Камелия, Из. флагман.бг Камелия, сн. Фейсбук[/caption]