ОПА! Камелия, нещо засърбя ли те там?! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Русата фурия Камелия се оказа последователка на своя колежка

 

Пайнерките са решили да побъркат посетителите в нощните заведения. Те на какво ли вече не са се нагледали, а напоследък стават свидетели и на сцени, които не би следвало да се разиграват на обществено място. Ама какво да се прави като в чалга средите дамите са все буйни и толкова разкрепостени, че свят да ти се завие.

Със сигурност всички точно така са се почувствали, когато са се превърнали в неволни очевидци на палавите ръчички на русата фурия Камелия.

Ками, нещо те засърбя ли?!

Ками, нещо те засърбя ли?!

Знаем си е я нея каква е, тя не спи, докато не измисли поредната си провокация. Този път обаче прекали. Опипването й предизвика бурни коментари в нощното заведение. Едните решиха, че нещо просто я е засърбяло, но продължителните действия и непослушните пръстчета накрая усъмниха всички.

Иначе, както винаги гореща и неотразима на сцената

Иначе, както винаги гореща и неотразима на сцената

Мъжете се чудиха как да й предложат помощ, а жените се потресоха от развратните изпълнения.

Е, този път Ками не беше по гащи с цепка, но отново скандализира публиката. Кой може да се мери с нея? Май единствено Галена, защото съвсем наскоро тя спретна същото пред фенове, но пък махнахме с ръка и решихме да я оправдаем, че нали си била пийнала доста преди това…То, не че такъв резил и унижение може да се замаже и забрави, но поне се е вихрила след употреба на алкохол, а за Камелия какво да си мислим?

Да не би Цветин да я е зарязал, че се държи така непристойно по дискотеките?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар