Камелия в перфектна форма и на 48! (Вижте тайната й за вечна младост)

Гласувайте за статията

Камелия сияе на 48 години, няма нито една бръчка по лицето си

Камелия, която след две години ще навърши 50 изглежда повече от перфектно. Тя младее и изглежда все по-красива. С този факт не престава да възхищава феновете си.

Снимка: Инстаграм

По челото на блондинката едва, едва се забелязват малки бръчици и тя трябва да направи определена мимика за да се видят. Фолк певицата никога не е крила, че е слагала силикон в бюста си. А нейните фенове изумени от младежкия й вид си задават въпроса дали пък не е посегнала към ботокоса.

Снимка: Инстаграм

На Камелия изобщо не й личи да се е подлагала на разкрасителни процедури. С които ако прекали могат да я загрозят. Или пък лицето й да се превърне в пластмасово. По което не личат никакви емоции, които изпитва „огненото момиче”. А тя умее да си живее живота и да му се радва. А дори да е използвала някои методи все още не е преминала критичната точка, предават от fakti.bg.

Истината на Камелия за вечната й младост е съвсем различна. Певицата е споделяла, че повече от две години не хапва месо. Практикува вегетарианство и всяка седмица прилага разтоварваща диета като не слага в уста нищо от 24 до 48 часа.

Фолк фурията не е фен на физическите упражнения. Но заменя фитнеса с разходки сред природата. Където се зарежда с позитивна енергия.

Вижте още много снимки на певицата в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар