Шътнаха ли Камелия от Пайнер?

Гласувайте за статията

Почитателите недоумяват какво се случва с тяхната любимка

 

В социалната мрежа се създаде голямо напрежение след думи на Камелия, в които мнозина откриха скрит подтекст.

Някои така са устроени, че винаги да търсят „под вола теле”, но други твърдят, че са запознати със ситуацията. Мълвата гласи, че най-сексапилната певица в чалгата има проблеми с музикалната компания, за която работи.

Дали Камелия скъса с "Пайнер"???

Дали Камелия е скъсала с „Пайнер“?!

Съвсем възможно е „Пайнер” вече да са извън играта и Ками да започне да се продуцира сама. Самата изпълнителка не е потвърдила този слух, но много от феновете й са на мнение, че ако го направи, това ще е чудесно и ще я подкрепят.

Те дори я поощряват да предприеме смелата стъпка и в съдружие с Глория да създадат конкурентна фирма на Митко Димитров.

Камелия умее да провокира публиката

Камелия умее да провокира публиката

„Това ще е велико! България те обича и иска твоята музика, ти си доказала, че можеш да се вдигнеш от пепелищата като един истински, прекрасен феникс!”, споделя на стената й един от верните й почитатели.

Силиконовата блондинка предизвика дискусията с изказване за свободата, което завършва така: „Бъдете свободни и не се страхувайте да бъдете себе си!”

Дали Камелия наистина е обърнала гръб на „Пайнер” и ще поеме риска напълно сама да се справя с изявите си, е въпрос на време да се разбере.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Шътнаха ли Камелия от Пайнер?”

  1. Доби

    сеп. 07. 2012

    ОЛЕ, БОЖЕ ЗА КОГА ТАЗИ БАБА КАМЕЛИЯ ЩЕ СЕ ИЗЯВЯВА КАТО „ПЕВИЦА“ оТ НЕЯ НИЩО НЕ СТАВА… КЪДЕ ЛИ НЕ СЕ ЗАВИРА И ПРОБВА…СМЕШНА, АРОГАНТНА И ВУЛГАРНА СЕЛЯНКА ОТ БЕЛОГРАДЧИК . ХАЙДЕ НА СЕЛО ДА ПАСЕШ ПАТКИТЕ!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар