Камелия на 45 по-шеметна от всякога (Фото без грим)

Гласувайте за статията

Камелия блести на 45, фолк дивата е по-шеметна от всякога дори без капка грим

Фолк певицата Камелия не случайно е най-обичаната. През този месец певицата навърши 45, но визията й е зашеметяваща. Фолк дивата не се свени да се покаже на феновете си напълно натурална. Дори без макиаж тя е свежа и естествена.КамелияКамелия на 45

Само преди няколко дена Камелия зарадва почитателите си с фото, на което позира напълно непринудено. Фолк изпълнителката винаги е казвала, че обича екпериментите. Тя няма нищо против феновете й да я видят в естествения й вид. А не наклепана с тонове грим когато пее по участия.

И ако някои нейни колежки стресират почитателите си когато се покажат натюр, то Камелия събира възхищението на всичките си последователи.

„Красивата жена е красива и без грим, дори на 45“, смятат повечето от феновете на певицата. А други я наричат „девойко, мари хубава“ въпреки, че вече Ками не е девойка, но все още може да мине за такава.

Очарователната Камелия е сред изпълнителките, които се радват на народната любов. Умението да завладява сърцата на почитателите си фолк изпълнителката дължи не само на външния си вид и на таланта си като певица. Тя има весел и великодушен нрав с който заразява хората.
Преди дни Камелия позира пред портата на дома си в Чипровци, правейки си селфи по домашно облекло и прическа. С това фото развесели аудиторията в социалната мрежа. Потребителите ахнаха от непринудения закачлив вид на неостаряващата фолк звезда.

Да радваш хората не е лесна работа. Не се отдава на всеки да заразява с доброто си настроение, за това се иска чар и талант.

Камелия срази мрежата с последните си фотоси, напълно в неин стил.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар