ПЛАШАТ децата със снимка на Камелия (КОФТИ ФОТО)

Гласувайте за статията

Снимката е правена доста отдавна – преди 7 години, когато Камелия е била далеч от пластичните операции и ботокса

Камелия

Кофти снимка на Камелия

Камелия се подвизава в интернет в доста кофти поза. Певицата винаги се старае да публикува само професионално направени снимки, където е с грим и прическа. Или ако не – то поне ще е гола на тях, за да се отвлича вниманието от евентуални дефекти.

Една конкретна снимка обаче се оказва доста полезна за майките, които искат да постреснат децата си. Вместо да ги плашат с таласъмите или Баба Яга, те им показвали тази снимка на Камелия. Разбира се, шегуваме се!

Макар че ако наистина искате да накарате детето си да спре да подражава на чалгаджийките, това е фотосът, който трябва да му покажете.

Снимката е правена доста отдавна – преди 7 години, когато Камелия е била далеч от пластичните операции и ботокса. Певицата е на турнето на Пайнер.

Явно Ками е попрекалила както със солариума, така и със сенките. В комбинация с кофти физиономията, която е направила, се получава именно това – нещо плашещо.

Много колежки на Камелия също имат подобни снимки в интернет, които не са правени от професионалисти. Глория например неведнъж се е опитвала да заличи подобни „уронващи престижа й снимки”, но Чичко Гугъл не забравя току-така гафовете на звездите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар