Ето какъв подарък поиска за Коледа Камелия

Гласувайте за статията

Фолк певицата посреща празника в Чипровци със семейството си

Въпреки че вече е на 40 години Камелияоще вярва в чудеса. Фолк певицата дори сподели, че всеки ден пише писма до дядо Коледа. „Чудесата се случват всеки ден. Животът е едно чудо!“, признава певицата.

Камелия с екстравагантен коледен подарък

Камелия с екстравагантен коледен подарък

Специално за празника тя сподели, че ще се срещне с близките си и ще празнува с тях Коледа. И няма търпение да се включи в приготовлението на коледната трапеза. „Най-много обичам пълнените чушки с боб. Страхотни са. Баба ми приготвя и специални малки хлебчета, които също са много вкусни“, споделя с усмивка певицата.

Тя признава, че е приготвила куп подаръци за близките си по случай празничния ден. И се радва като малко дете на празниците, защото в миналото семейството й не е отбелязвало тези дни.

Що се отнася до това с какво ще изненада близките си, Камелия сподели, че е приготвила куп подаръци за празника. Изпълнителката не крие, че предпочита да прави практични и приложими подаръци. С които радва обичаните си хора.

„За мен не е важно подаръците да са скъпи, по-важно е да сме заедно и да си спомним за старите преживявания“, казва Камелия, цитирана от blife.bg.

Лично за себе си, певицата е поискала екстравагантно бижу, което се очаква днес да получи от любимия си Цветин. Той ще я дари с него в празничния 25 декември, а тя ще го изненада с полезен и приложим подарък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар